Bij isolatie onderscheiden we 2 grote groepen, akoestische en thermische isolatie.
Bij thermische isolatie ligt de focus op warmte en bij akoestische isolatie op geluid.

Thermische isolatie

Is het altijd fris op zolder? Voelen de muren koud aan? Ben je die hoge energiefactuur kotsbeu? Thermische isolatie kan voor jou de oplossing zijn. Hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe minder warmteverlies en hoe lager jouw energiefactuur. Wist je dat wanneer je dak niet goed geïsoleerd is, je tot 30% aan warmte verliest? Wij besteden de nodige aandacht bij het plaatsen van deze isolatie, om zowel luchtlekken als koudebruggen te vermijden. Hierdoor verwelkom je aangename kamertemperaturen in jouw woning.

Bent u nog niet overtuigd? Wanneer jouw woning goed geïsoleerd is, stijgt deze onmiddellijk in waarde. Wie vandaag een woning koopt, heeft grote belangstelling voor de EPC waarde van de woning. Hoe beter geïsoleerd, hoe lager de EPC, hoe meer jouw woning waard is. Indien deze argumenten nog niet genoeg zijn om u te overtuigen, helpen de netbeheerders en/of de Vlaamse overheid met het toekennen van premies voor isolatie.

Bekijk hier op welke premies u aanspraak maakt.

Kortom:

  • Aangename temperaturen
  • Lagere energiefactuur
  • Uw woning stijgt in waarde
  • Premies voor isolatie

Akoestische isolatie

Niets is zo storend als lawaai van buitenaf. Burenlawaai is één van de meest voorkomende klachten in Vlaanderen. Wanneer u thuis geen rust en stilte meer vindt, bieden wij de oplossing.

Door het plaatsen van akoestische isolatie kunnen wij de geluidshinder tot een minimum beperken.
Onze grote materialenkennis kan voor jou tal van voordelen betekenen. Wij plaatsen akoestische wanden, los van de bestaande wand. Op deze manier wordt geluid van de buren drastisch tegengehouden. Ook voor vloeren en plafonds zijn er tal van mogelijkheden om dit aan te pakken. Wij delen graag met jou onze kennis en expertise. Maak van je woning een oase van rust waar stilte vanzelfsprekend is.